Попитай, за да научиш!


Въпроси и отговори

Безплатен ДНК Тест кит! Възможно ли е това?

Да, ДНК тест кита е напълно безплатен. Изпращаме го по пощата на посочен от Вас адрес или пощенски клон до поискване след като попълните форма за заявка. Този акт не поражда никакви задължения от Ваша страна към нас.

Какво съдържа ДНК Тест кита?

Всеки ДНК Тест кит съдържа Два тампона (малки четки), поставени в специален контейнер, Указания и инструкции за провеждане на теста, Формуляр за поръчка, Термини и Условия

Как да получа ДНК Тест кит?

Предлагаме следните възможности за да го поръчате:

  • Да позвъните на телефон 0878 117 828 в нашия централен офис
  • Да поръчате директно от нашия сайт
  • Да пишете на адрес: dnasolutions@abv.bg

Безплатен ли е ДНК теста?

Не, самият ДНК анализ се заплаща. Неговата цена е според точността на избрания от Вас тест. Вие заплащате ДНК теста, по начин който изберете (в брой, банков превод, кредитна карта, директно от нашия сайт)

Колко струват ДНК тестовете?

Ние тестваме 16 - Loci на цена от 338 евро. Цени за другите Т естове за определяне на бащинство могат да бъдат открити на нашата страница

Как да вземем материал за анализ?

Следвайте указанията, които са част от ДНК Тест кита. Може да Изтеглите указанията директно от нашия сайт или да разгледате Видео материала

В какъв период от време след вземане на материал за анализ трябва да го изпратя?

При спазване на указанията за провеждане на теста практически е без значение кога ще се проведе анализа. ДНК структурата не се променя във времето, не се влияе от температурни аномалии и от условията на околната среда.

Има ли значение възрастта на детето?

Не, възрастта на детето (на изследваните лица) практически е без значение, защото както вече обяснихме ДНК структурата не се променя във времето, не се влияе от температурни аномалии и от условията на околната среда.

Предлагаме възможност за пренатален тест (преди раждане).

За подробности относно този тест е необходимо да се свържете с нашия централен офис

Какви проби трябва да осигуря?

В комплектът ние предоставяме тампони за вземане на натривки от устната кухина, които са прост и безболезнен начин за вземане на проби (без кръв!).

Приемаме също и използвани четки за зъби или клечки за уши с ушна кал (за други възможности се свържете с нас), в случаите, в които желаете да направите Секретен тест.

Трябва ли да получим съгласие от другия родител?

Не. Трябва да попълните Формуляр за поръчка - прочетен и подписан от лицето, което поръчва теста и носи отговорност.
Ние предлагаме тестовете за определяне на Бащинство с анализ на проби единствено от бащата и детето. При ДНК тест с Юридическа Стойност се прави анализ и на материал от Майката.

Какво е нивото на точност и надеждност?

Ние правим анализ на 16 - Loci (минимум 99.9 % точност), на 19 - Loci (минимум 99.99 % точност) и на 23 - Loci (минимум 99.9999 % точност) при нашите различни ДНК тестове за определяне на бащинство. При други тестове за определяне на Кръвно родство (роднински връзки) нивото на точност и надеждност може да варира между 99 % и 99.9 %.

В какъв период от време получавам резултатите?

До 30 (тридесет) работни дни след като получим взетите от вас проби. Предлагаме опции за експресно извършване на поръчката (Вижте условията във Формуляр за поръчка)

Конфиденциален ли е теста?

Цялата клиентска информация и резултати от тестове са стриктно конфиденциални. Резултатите ще бъдат издадени и предоставени единствено на лицето, което е подписало Формуляр за поръчка.
От Вас изискваме и парола (вижте Формуляр за поръчка), с цел осигуряването на допълнителна защита и конфиденциалност.

Кога и как заплащам теста?

С попълването на Формуляр за поръчка сами избирате начина, по който ще заплатите теста. Заплаща се цялата сума на теста, като имате възможност да използвате предлаганите от нашите партньори (Пощенска Банка и Gumiz) възможности за разсрочено заплащане. За повече подробности относно разсроченото плащане след предварително одобрение може да се свържете с нашия централен офис