ДНК тестове за доказване на бащинство


ДНК тест за изневяра

ДНК Тест "Изневяра" – кога, защо, как?

Кога разбираме, че е дошло време да поръчаме ДНК тест "Изневяра"?

Моментът, когато разбираме, че е настъпил часът на истината е, когато знаците за евентуална изневяра от страна на партньора станат прекалено очевидни – закъснения, внезапни излизания, късни позвънявания по телефона, sms-и... Когато половинката ви започне да отблъсква всяка ваша покана за интимна близост или стане прекалено ангажирана с неща, които ѝ пречат да се прибере на време, значи е дошло време да се обърнете към специалистите, изготвящи разобличаващия ДНК тест "Изневяра".

Защо ви е нужно да знаете?

Казват, че това, което не ти е известно не може да те нарани, но от друга страна всички знаем, че истината, рано или късно излиза наяве. Иска ли ви се да инвестирате чувства, време, усилия и финансови средства във връзката си с някой, който не ви цени достатъчно, за да ви бъде верен? Ако ви предстои да прекарате живота с някого или сте решени на окончателна раздяла, то едно толкова категорично и научно потвърдено доказателство ще ви помогне да решите в каква посока ще поеме животът ви. Ако сигналите са налице, а партньорът ви продължава да отрича, тестът е начин да му покажете, че няма да позволите да ви разиграват.

Как да процедирате при нужда от твърди доказателства?

Процедурата при желание да направите тест ‘’Изневяра’’ е проста, но не и лесна от морална и емоционална гледна точка. Решението да направите толкова драстична крачка с евентуални сериозни последствия, със сигурност ще бъде трудно, но веднъж взето, от вас се иска да изпълните само няколко лесни за следване стъпки.

Свържете се с екипа на DNA Solutions България посредством email dnasolutions@abv.bg или телефон 0878 117 828. Нашият квалифициран екип ще ви обясни какви са стъпките и какви материали ще са необходими за изършване на експертизата. След това остава единствено да изчакате да анализираме резултатите в някоя от специализираните ни лаборатории.